Rene Haak: geboren 18 april 1958

Zit eigenlijk al vanaf het begin bij de Plackband. Als schoolmaatje van Michel van Wassem ging hij al vroeg mee naar de oefenruimte. Later ook betrokken bij het November project van Michel, Ronald en Karel. Werkzaam als lichttechnicus van de Plackband is hij altijd bezig met nieuwe dingen uit te denken. Ook de video en diapresentaties komen voor zijn rekening.
Rene werkt daarnaast al 4 jaar als vrijwilliger in de Boerderij in Zoetermeer als lichttechnicus. Daar heeft hij heel wat bands voorzien van lichtjes. O.a. Steve Hackett, Porcupine Tree, Spocks Beard, IQ, Procal Harum en nog veel meer. Rene is niet getrouwd en woont lekker alleen. Zijn vriendin werkt in het Paard en als ze alle twee niet hoeven te werken gaan ze gezellig met z’n tweetjes naar concerten….. Hun gezamenlijke hobby is motorrijden en andere leuke dingen…mmmmm…
Rene luistert veel naar Prog- muziek maar is ook niet vies van stevige rock. (komt door de invloed van zijn vriendin) Plackband is onderdeel van zijn leven en dat zal ook wel zo blijven.
“ Je bent eigenlijk wel getrouwd…..” In het dagelijks leven is Rene Account Manager bij een drukkerij.

Apparatuur:

SGM studio 24 scan control
6x Futurelight MH 660 spot
2x Futurelight MH 640 Wash
2x fourbar Par 56
8x FLY colorchanger
4x Griven Magicscan