PBII
2020
Helaas heeft het Covid virus toegeslagen en kunnen een aantal geplande shows van Save The Earth niet doorgaan. Natuurlijk zitten we niet stil en zijn bezig een vervolg op 1000Wishes van de grond te krijgen. Hierbij hebben we hulp van regisseur Rob van de Meeberg en Bianca von der Oelsnitz van het artiestenbureau KB Events. Besloten is om niet met met een groot orkest te gaan werken, dat wordt in deze tijd te duur. In samenwerking met Rene Haak van Podiumverhuur Haaglanden is er een ontwerp gemaakt voor de nieuwe show, dit wordt verder uitgewerkt door Rob en Rene. Inmiddels is Ernst Daniël Smid bereid gevonden een van de hoofdrollen -opa- voor zijn rekening te nemen.

2018 - 2019
De titel van de wordt omgedoopt van RockET naar Wubbo's Last Words SAVE THE EARTH. Jörgen Raymann wordt bereid gevonden de hoofdrol te doen, Roelof Hemmen en Reinier van der Berg verlenen ondersteuning via video opnames. De regie is in handen van Gijs de Lange. Het projectteam wordt uitgebreid met Harm Edens en Ger Apeldoorn als tekstschrijvers. Senf Theaterpartners neemt het impresariaat voor hun rekening, Marc de Bruijn van MBN Producties en George Onkiehong van Cimon worden de producenten. GV Stage Equipment uit Leeuwarden van Remon Visser gaat geluid en licht doen. De video's en lichtshow worden ontworpen door Remko Smids. De CD Rocket wordt in een nieuw jasje gestoken en een aantal nummers worden opnieuw maar nu door door Bert ingezongen, uiteraard wordt ook de titel van de CD aangepast.
De show Save The Earth wordt opgevoerd in 25 theaters. We hebben niet de luxe dat we veel try-outs konden doen dus de voorstelling wordt lopende de tournee flink bijgesteld en verder ontwikkeld. Dankzij een hechte samenwerking met Jörgen Raymann en Bert Heerink en niet in de laatste plaats met het geluid en lichtbedrijf GV Equipment van Remon Visser wordt het een onvergetelijke ervaring. Dit geldt ook zeker voor het strijkerkwartet, dit wisselt nogal eens van bezetting en dan zie je het gemak van muziek op papier. Deze professionele dames en soms een heer nemen plaats achter de muziekstandaard en spelen mee of ze het iedere dag doen.
2017
De CD Rocket The Dreams Of Wubbo Ockels wordt opgenomen en geproduceerd in de Hollandspoor Studios door Chris Muller. De CD wordt uitgebracht op 18 mei.

2017 40 jaar
Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum wordt een gecombineerd concert gegeven in de Boerderij te Zoetermeer. Deel 1 met PBII, die de Rocket muziek speelt, daarbij ondersteund door percussionist Ignas te Wiel en een strijkkwartet. Deel2 met oude Plackband songs en de oud-leden Kees Bik en Albert de Keijzer.

2015 - 2016
De band is gegrepen door de "Final Speech" van Wubbo Oclels. Met behulp van zijn weduwe Joos Ockels wordt een aanzet gegeven voor een nieuw project. Dit gaat in eerste instantie Rocket The dreams of Wubbo Ockels heten. De muziek voor het project wordt geschreven. Het project zal de stichting Happy Energy ondersteunen. De inhoud wordt de waarschuwing van Wubbo om zuinig te zijn op onze planeet, ofwel duurzaamheid. Er wordt een start gemaakt met de opzet van het projectteam.

2012 - 2014
Het is de periode van voorbereiding van het 1000Wishes project. Er worden plannen ontwikkeld voor een nieuw project. Het verhaal wordt door Alex verzonnen en op basis hiervan worden boek en muziek geschreven. De rockopera 1000WISHES is geboren. Hierin vertelt de band het epische verhaal van Erik, een jongetje van 9 jaar, die kanker heeft en een heroïsche strijd aangaat met zijn ziekte. Nathalie Mees wordt aangetrokken als sopraan en wordt een vast lid van de band.
Het fantastische Hofstads JeugdOrkest o.l.v. Marcel Geraeds zegt zijn medewerking toe. De CD 1000Wishes wordt opgenomen in de Hollandspoor Studios met onze vaste producer Chris Muller. Het boek Eric en het land van duizend wensen wordt geschreven door Ronald van der Pol. Ook belangrijk is de inbreng van het theater collectief Blonde Bizon, die het script en de regie voor hun rekening nemen, Zij vinden Frits Lambrechts, David van Alten en Pieter van Dijk bereid de acteursrollen op zich te nemen. Mannes van der Burg maakt prachtige professionele animaties. Het geluid wordt verzorgd door de firma Da Capo. Band en orkest passen niet op het podium, besloten wordt een podium op het podium te bouwen, dit wordt ontworpen door Jasper van Coolen van Podium Verhuur Haaglanden. Projectleider wordt Rene Haak.
Uiteindelijk zijn er ongeveer 130 medewerkers betrokken. De rockopera 1000Wishes wordt voor de hoofdsponsor opgevoerd in de Theaterfabriek in Amsterdam en vervolgens een aantal keren in de Rijswijkse Schouwburg. Dit is zo’n groot succes dat een extra concert wordt gegeven. De voorstelling wordt op DVD vastgelegd o.l.v. Perry Hokke van ELM Visuals. De reacties in pers en vakbladen zijn ongekend positief, geweldig zijn ook de reacties van het publiek tijdens en na de voorstelling. Mooi is dat er niet alleen veel aandacht wordt besteed aan het werk van Kika, maar dat er ook een substantieel bedrag kan worden overgemaakt.

2011
Michel wil zich gaan richten op zijn rol als toetsenist en dus wordt een nieuwe zanger aangetrokken in de persoon van Ruud Slakhorst. Deze is afkomstig van de band Edge Of Sanity en tevens een begenadigd tekstschrijver. Harry den Hartog verlaat de band en wordt opgevolgd door Alex van Elswijk
2010
Tussen mei en november wordt samen met producer / studio recording engineer Chris Muller het album “ Plastic Soup “ opgenomen. De CD “ Plastic Soup “ wordt uitgebracht en ontvangt lovende kritieken in de media. Het thema van de plaat, de vervuiling van de oceanen, zorgt naast aandacht voor het milieuprobleem ook voor goede verkoopcijfers. Van het release concert wordt een live dvd PBII@Boerderij.org gemaakt
Hierbij wordt medewerking verleend door gast muzikanten Heidi Jo Hines, John Mitchell en John Jowitt, die ook op de CD te horen zijn.
 
2008 - 2009
In april 2008 na het vertrek van Kees Bik en Albert de Keijzer besluiten Ronald Brautigam,Michel van Wassem en Tom van der Meulen, een doorstart te maken.
PBII is een feit en wordt compleet gemaakt met bassist Harry den Hartog.