Shop
CD Wubbo's last words Save The Earth
De oorspronkelijke versie was de CD Rocket, maar op een aantal songs worden de lead vocalen door Bert Heerink vertolkt.

Deze CD is alleen bij ons te bestellen via email, het is een echt collectors item


Bestel per Email


CD Rocket

De nummers zijn gebaseerd op het gedachtegoed van Wubbo Ockels.
PBII verruimt hiermee weer zijn muzikale kijk op de prog, bijgestaan door drie violistes en een celliste. Daarnaast neemt Ignas te Wiel de percussie voor zijn rekening.
En... op de song Trapped worden de lead vocalen vertolkt door niemand minder dan Nad Sylvan! Uiteraard is het album weer opgenomen en geproduceerd in de Hollandspoor Studios door Chris Muller

Reviews
      

Bestellen
   Shirt Rocket/40 jarig jubileum
 

Ter gelegenheid van de release van onze nieuwe CD hebben wij T-shirts kunnen laten maken. Het zijn kwaliteit shirts en de productie is gecontroleerd via een organisatie, die er op toe ziet dat de shirts op een verantwoorde wijze worden gefabriceerd.

De maten zijn M, L en XL. Je kunt kiezen tussen een ronde hals of een V-hals. De prijs is 15 euro, de combinatie van CD met T-shirt is 25 euro.

Bestel per Email CD + T-shirt

Bestel per Email T-shirtDVD 1000Wishes

Van de voorstellingen in de Rijswijkse Schouwburg op 30 en 31 maart 2013 is een live registratie gemaakt.
De live DVD 1000Wishes is klaar en is naar de perser. Het hele concert in 2 aktes is prachtig vastgelegd met 12 camera's en met veel gevoel ge-edit door Perry Hokke van ELM Audio Visuals. Tel daarbij op de vertrouwde dynamische sound  door Chris Muller van Hollandspoor Studios en je weet dat je weer een topproduct in handen krijgt! Ook de extra's zijn de moeite waard, zoals alle animaties die tijdens het concert worden getoond, een promo filmpje van Kika en de 1000Wishes trailer van John Vis.

De DVD is op dit moment uitverkocht.CD 1000Wishes

Het tweede album van PBII, de opvolger van Plastic Soup. Een conceptalbum gebaseerd op het bijbehorende boek Eric en het land van duizend wensen. De Engelstalige songteksten van deze Rock Opera zijn gebaseerd op het verhaal van de 9-jarige Eric, die dapper de strijd aangaat tegen kanker. Een verhaal over moed en overwinning. Op het album spelen mee het Hofstads Jeugdorkest, sopraan Nathalie Mees en niemand minder dan ex-Genesis gitarist Steve Hackett neemt de gitaarpartijen in Trapped voor zijn rekening.

Bestellen  
CD Plastic Soup

Het eerste album van PBII kreeg uitstekende nationale en internationale kritieken.
Plastic Soup werd gereleased  in januari 2010 and werd beloond met een derde plaats op de Symphoshop Top 2010
Met bijdragen van de gastmuzikanten John Mitchell, John Jowitt en Heidi Jo Hines mag deze CD niet ontbreken in je progressieve rock verzameling.

Bestellen  

DVD PBII@Boerderij.org

Van het Plastic Soup concert is met 6 HD camera's een registratie gemaakt. Dit heeft prachtige beelden opgeleverd. Daarnaast zijn er een aantal extra's toegevoegd zoals songs met Heidi Jo Hines, John Mitchell en John Jowitt. Verder een bijzondere versie van de Making off en als klap op de vuurpijl de trailer voor ons nieuwe project 1000Wishes.
Het geluid is in stereo en dolby surround.

Bestellen