Home  |   Nieuws |   Media |   Band  |   Optredens  |   Shop |   PlasticSoup    |   1000Wishes     |    Rocket   |   PB2komstmuziek  | Contact

CD Rocket

De nieuwe CD is er!!!.
De nummers zijn gebaseerd op het gedachtegoed van Wubbo Ockels.
PBII verruimt hiermee weer zijn muzikale kijk op de prog, daarbij bijgestaan door drie violistes en een celliste. Daarnaast neemt Ignas te Wiel de percussie voor zijn rekening.
En... opde song Trapped worden de lead vocalen vertolkt door niemand minder dan Nad Sylvan! Uiteraard is het album weer opgenomen en geproduceerd in de Hollandspoor Studios door Chris Muller. De mastering vond plaats bij Amsterdam Mastering dus ook geluidkwaliteit verzekerd.

Bestellen
Het fysieke album bij: Bestel bij Plato of Bestel bij Bol.com

Live Streams bij Spotify of Itunes of Deezer

Luister:

DVD 1000Wishes
Van de voorstellingen in de Rijswijkse Schouwburg op 30 en 31 maart 2013 is een live registratie gemaakt.
De live DVD 1000Wishes is klaar en is naar de perser. Het hele concert in 2 aktes is prachtig vastgelegd met 12 camera's en met veel gevoel ge-edit door Perry Hokke van ELM Audio Visuals. Tel daarbij op de vertrouwde dynamische sound  door Chris Muller van Hollandspoor Studios en je weet dat je weer een topproduct in handen krijgt! Ook de extra's zijn de moeite waard, zoals alle animaties die tijdens het concert worden getoond, een promo filmpje van Kika en de 1000Wishes trailer van John Vis.

De DVD is op dit mioment uitverkocht.


CD 1000Wishes
Het tweede album van PBII, de opvolger van Plastic Soup. Een conceptalbum gebaseerd op het bijbehorende boek Eric en het land van duizend wensen. De Engelstalige songteksten van deze Rock Opera zijn gebaseerd op het verhaal van de 9-jarige Eric, die dapper de strijd aangaat tegen kanker. Een verhaal over moed en overwinning. Op het album spelen mee het Hofstads Jeugdorkest, sopraan Nathalie Mees en niemand minder dan ex-Genesis gitarist Steve Hackett.
 

Bestel de CD

 
CD Plastic Soup

Het eerste album van PBII kreeg uitstekende nationale en internationale kritieken.
Plastic Soup werd gereleased  in januari 2010 and werd beloond met een derde plaats op de Symphoshop Top 2010
Met bijdragen van de gastmuzikanten John Mitchell, John Jowitt en Heidi Jo Hines mag deze CD niet ontbreken in je progressieve rock verzameling.

Bestel de CD
 

 PBII@Boerderij.org

Van het Plastic Soup concert is met 6 HD camera's een registratie gemaakt. Dit heeft prachtige beelden opgeleverd. Daarnaast zijn er een aantal extra's toegevoegd zoals songs met Heidi Jo Hines, John Mitchell en John Jowitt. Verder een bijzondere versie van de Making off en als klap op de vuurpijl de trailer voor ons nieuwe project 1000Wishes.
Het geluid is in stereo en dolby surround.

 

Bestel door 15 euro (dit is inclusief verzendkosten) over  te maken naar:
rekeningnummer NL07INGB0009152620 t.n.v. V.O.F. Plackband te Leidschendam,

Bestel hier via email